Gå vidare till innehåll

Betala säkert med Klarna 💳

Fri frakt vid köp över 499kr 📦

30 dagars ångerrätt ♻️

  OM OSS

  Välkommen till MYDOGSWEDEN, den ultimata platsen för hundälskare! Vi brinner för att förse dina fyrbenta vänner med de allra bästa produkterna och tillbehören på marknaden till förmånliga priser.

  Allt började med vår grundare, en hundälskare sedan barnsben som insåg att det var svårt att hitta högkvalitativa produkter till sina fyrbenta vänner och ville göra det enklare för hundägare att hitta allt de behövde i en snyggt designad e-handel. Så föddes MYDOGSWEDEN!

  Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av produkter, från leksaker och bekväma sängar till koppel och halsband. Allt vi erbjuder är noggrant utvalt för att säkerställa att det vi erbjuder är säkert och av högsta kvalitet. Vi vill bara det bästa för dina fyrbenta vänner!

  Hos oss hittar du allt från populära varumärken till nyskapande produkter, så du kan vara säker på att du hittar något som passar din hunds unika behov. Vi förstår att varje hund är unik, precis som varje hundägare, så vi strävar efter att tillgodose alla typer av behov och önskemål.

  Men MYDOGSWEDEN är mer än bara en plats att köpa hundprodukter. Vi är ett community av hundälskare som delar samma passion för dessa underbara djur. Vi älskar att höra om dina hundar och hjälper gärna till att svara på frågor och ge råd om allt från hälsa och välbefinnande till träning och beteende. Vi finns i chatten och på mail

  Vi är glada över att vara en del av det svenska hundgemenskapen och är stolta över att kunna erbjuda våra produkter till hundägare över hela landet. Vi tror på att bygga starka och långvariga relationer med våra kunder, baserat på förtroende och respekt.

  Så oavsett om du söker efter en ny leksak till din valp, en mjuk säng till din äldre hund så kan du lita på att MYDOGSWEDEN har allt du behöver. Tack för att du valde att handla hos oss och välkommen till vår community av hundälskare!

  Över 10 000+ nöjda kunder

  Enkelt att spåra ditt paket

  Kvalitativa produkter

  Förmånliga priser till våra kunder

  Enkla returer & Snabb support

  30 dagars ångerrätt